page image

JIJ EEN ONBEZORGDE ZOMERDAG, ZIJ EEN ONBEZORGDE ZOMERDAG

ONTVANG GRATIS HET HEPPIE SOS ARMBANDJE!
Eindelijk, we mogen weer naar buiten, spelen en van de zon genieten! Met name voor kinderen was het zwaar om wekenlang noodgedwongen thuis te zitten. Zij verdienen wel een leuk zomers uitje! Dus ga jij heerlijk samen met je kind(eren) naar het strand, een pretpark of de dierentuin en wil je je kind zorgeloos laten spelen? Bestel dan het gratis Heppie SOS armbandje. Personaliseer jouw armbandje zodat je elkaar altijd en overal makkelijk terug kunt vinden.
 
ELK KIND VERDIENT EEN ONBEZORGDE ZOMERDAG
Voor duizenden kinderen in Nederland zit een dagje weg of vakantie er niet in. Zij groeien op in een moeilijke thuissituatie of kunnen zelfs niet meer thuis wonen. Tijdens de sluiting van de scholen hebben zij het extra zwaar gehad. Wij vinden het belangrijk dat ook zij een dagje onbezorgd lol kunnen maken. Daarom organiseren wij speciaal voor kwetsbare kinderen de Heppie Zomertour, volledig verzorgde dagjes weg naar een pretpark of dierentuin. Want mooie herinneringen geven hen veerkracht in hun dagelijkse leven. 

VUL JE GEGEVENS IN EN ONTVANG HET GRATIS HEPPIE SOS ARMBANDJE

Persoonlijke gegevens

*
Onze privacy belofte
Wij leggen je gegevens vast volgens de AVG-richtlijnen. We gebruiken je gegevens voor onze administratie en om je op de hoogte te houden van onze missie. Meedoen aan deze actie betekent dat je e-mails over de Heppie Zomertour ontvangt en dat we je kunnen benaderen om donateur te worden. Klik hier voor ons volledige privacy statement.