page image

Wij knokken dagelijks voor 100.000 vergeten kinderen in Nederland. Knok je mee?

Afgelopen maand hebben wij heel veel aandacht gevraagd om het continu wisselen van hulpverleners in de jeugdzorg te stoppen. Want ieder kind verdient een liefdevol thuis met vertrouwde gezichten. Het agenderen van urgente problemen in de jeugdzorg en het aanjagen van politici en beleidsmakers om de situatie te verbeteren, maakt een belangrijk onderdeel uit van ons werk. Maar we doen meer! We organiseren activiteiten waarbij kinderen die het moeilijk hebben even onbezorgd kind kunnen zijn en positieve herinneringen kunnen maken. 

Enkel dankzij de hulp van mensen zoals jij kunnen wij blijven strijden voor het welzijn van vergeten kinderen in ons land. Daarom vragen wij jou om ook maand-donateur te worden en zo structureel mee te bouwen aan hun toekomst. Een toekomst waar een lach én goede jeugdzorg geen uitzondering is, maar een recht!

Word nu donateur

De petitie ‘Stop het wisselen van hulpverleners’ is meer dan 82.000 keer ondertekend en aangeboden aan minister Hugo de Jonge van VWS. Maar hier houdt ons werk niet op! Wij blijven knokken voor de 100.000 kinderen in Nederland die niet veilig en stabiel opgroeien. Dat kunnen we niet alleen. Wil jij ons helpen? Word dan vandaag nog donateur.

Ik doneer maandelijks

PERSOONLIJKE GEGEVENS* Verplicht veld

*

BETAALMETHODE

Ja, ik machtig Het Vergeten Kind om maandelijks geld af te schrijven.
Voorwaarden
Voorwaarden: Jouw gegevens worden nooit verstrekt aan derden. We gebruiken je gegevens voor onze administratie en om je op de hoogte te houden over onze strijd voor een beter leven voor vergeten kinderen en hoe jij daarbij helpt. Ons hele privacy statement lees je hier.