page image

De Heppie Box geeft meer dan een plezierig moment alleen

Kwetsbare kinderen lijden nog het meest van ons allemaal onder de coronamaatregelen. Zij hebben weinig kans om te ontsnappen aan de stress en angst van thuis, ze voelen zich geïsoleerd. Met de Heppie Box willen wij hen de aandacht en het plezier geven die ze juist nu zo hard nodig hebben. De Heppie Box is samengesteld door onze vrijwilligers en bevat niet alleen spelmateriaal, maar ook instructies voor hun ouders en/of verzorgers om er een echte leuke activiteit van te maken. Activiteiten die ze zelf misschien niet hadden bedacht. Zo ontstaan er positieve ervaringen tussen kinderen en hun verzorgers.

In 2021 willen wij 2.000 Heppie Boxen uitdelen aan kinderen tussen de 6 en 15 jaar. ‌Al‌ ‌deze‌ ‌kinderen‌ ‌hebben‌ ‌een‌ ‌moeilijke‌ ‌thuissituatie‌ ‌of‌ ‌wonen‌ ‌niet‌ ‌meer‌ ‌thuis. Om dit te realiseren hebben wij de hulp van bedrijven keihard nodig. Wil jij met je bedrijf een bijdrage leveren aan een moment van plezier en ontspanning voor vergeten kinderen? Geef dan de Heppie Box cadeau!

Doe mee en geef het Heppie-gevoel thuis!

Een Heppie Box kost € 50,- per kind. Voor € 5.000 maak je dus al 100 kinderen ontzettend blij en laat je weten dat je aan ze denkt! Draag jij met jouw bedrijf bij aan het Heppie gevoel bij kinderen thuis? 


Ik doneer eenmalig

Gegevens organisatie

Contactgegevens

*
Onze privacy belofte

Jouw gegevens worden nooit verstrekt aan derden. We gebruiken je gegevens voor onze administratie en om je op de hoogte te houden over onze strijd voor een beter leven voor vergeten kinderen en hoe jij daarbij kan helpen. Wil je ons hele privacy statement lezen, klik dan hier.