page image

Je ziet ze misschien niet, maar ze zijn er wel. De vergeten kinderen van Nederland.

Thuis is het onveilig of onleefbaar en missen ze liefde, rust en structuur. Of ze groeien op in instellingen met steeds wisselende professionele hulpverleners. Het ontbreekt ze aan echte en langdurige aandacht en betrokkenheid. Het Vergeten Kind is er voor deze kinderen! We zien ze en geven ze extra aandacht tijdens onze uitjes en vakanties. Maar dat niet alleen, we strijden ook voor verbetering van de jeugdzorg en van hun thuissituatie.

Wij roepen bedrijven, vermogensfondsen, serviceclubs, verenigingen en scholen op om samen met ons de vergeten kinderen te helpen.

We zijn altijd op zoek naar duurzame samenwerkingen met organisaties zodat we gezamenlijk de meeste impact kunnen maken. Meer informatie over wat jij met je organisatie voor de vergeten kinderen van Nederland kunt betekenen, vind je hier.

Wil of kun je geen gebruik maken van iDeal?
Dan kun je een donatie overmaken op IBAN: NL83 RABO 0172431484 t.n.v. stichting Het Vergeten Kind, Utrecht. 


Doe mee! Doneer voor de vergeten kinderen van Nederland

Met elkaar geven we vergeten kinderen de aandacht die ze verdienen, zorgen we dat er steeds minder kinderen vergeten worden en blijven we strijden tot jeugdzorg weer zorg voor de jeugd is.


Ik doneer

Gegevens organisatie

Contactgegevens

*
Ja, ik machtig Het Vergeten Kind om maandelijks geld af te schrijven.
Onze privacy belofte

Jouw gegevens worden nooit verstrekt aan derden. We gebruiken je gegevens voor onze administratie en om je op de hoogte te houden over onze strijd voor een beter leven voor vergeten kinderen en hoe jij daarbij kan helpen. Wil je ons hele privacy statement lezen, klik dan hier.