page image

Duizenden kinderen dreigen ten onder te gaan aan trauma´s

Ook in uw gemeente wonen kinderen die opgroeien in een moeilijke thuissituatie. Voor deze kinderen is het thuis onveilig of onleefbaar en ze missen liefde, rust en structuur. Of ze groeien op in instellingen met steeds wisselende professionele hulpverleners. Het ontbreekt ze aan echte en langdurige aandacht en betrokkenheid.

Voor deze kwetsbare kinderen in Nederland maken we ons hard. Dat doen we via impactvolle programma´s die ervoor zorgen dat ze weer even echt kind kunnen zijn en niet vergeten worden. Ook richten we ons op het duurzaam en structureel verbeteren van hun situatie. Dit doen we door het aanjagen van de overheid en de jeugdhulpverlening.

Voor het werk dat wij verrichten ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Dit betekent dat we volledig afhankelijk zijn van giften. Als u onze missie een warm hart toedraagt kunt u er voor kiezen om een donatie te doen of de collecte te doneren.

Doneer een bijdrage voor de vergeten kinderen van Nederland

Uw steun is onmisbaar voor duizenden kwetsbare kinderen in Nederland. Zodat zij een toekomst krijgen waarin een lach én goede jeugdzorg geen uitzondering zijn, maar een recht!

Ik doneer eenmalig

Gegevens organisatie

Contactgegevens

*
Onze privacy belofte

Uw gegevens worden nooit verstrekt aan derden. We gebruiken uw gegevens voor onze administratie en om u op de hoogte te houden over onze strijd voor een beter leven voor vergeten kinderen en hoe u daarbij helpt. Wilt u ons hele privacy statement lezen, klik dan hier.