page image

Duizenden kinderen dreigen ten onder te gaan aan trauma's

In Nederland zijn er duizenden kinderen die opgroeien in gezinnen met heftige problemen. In ruim 50.000 gevallen is de situatie zo ernstig dat ze niet meer thuis kunnen wonen. In hun jonge leven hebben ze al veel te veel meegemaakt en de trauma's laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang, verdrietig en boos. Zo hoort een kinderleven niet te zijn!

Jij kan eraan bijdragen dat deze kinderen weer onbezorgd kind kunnen zijn. Dat zij een stabiele woonplek krijgen met vertrouwde gezichten die voor ze zorgen. En dat zij kunnen meedoen aan onze kinderactiviteiten, waardoor ze in moeilijke tijden ook fijne herinneringen maken en hun zelfvertrouwen groeit. Help je mee?

Klik hier om als bedrijf te doneren

Word nu donateur en geef een kind een toekomst

Jouw steun is onmisbaar voor duizenden kwetsbare kinderen in Nederland. Zodat zij een toekomst krijgen waarin een lach én goede jeugdzorg geen uitzondering zijn, maar een recht!

Ik doneer

PERSOONLIJKE GEGEVENS* Verplicht veld

*

BETAALMETHODE

Bank is verplicht.
Ja, ik machtig Het Vergeten Kind om maandelijks geld af te schrijven.
Onze privacy belofte

Jouw gegevens worden nooit verstrekt aan derden. We gebruiken je gegevens voor onze administratie en -als je een telefoonnummer invult- om je op de hoogte te houden over onze strijd voor een beter leven voor vergeten kinderen en hoe jij daarbij kan helpen. Wil je ons hele privacy statement lezen, klik dan hier.