page image

Help jij kinderen als C-Jay om op adem te komen?

C-Jay (11 jaar) was samen met haar zusje getuige van huiselijk geweld, dat heeft diepe sporen nagelaten. C-Jay werd ook nog eens veel gepest op school, daardoor heeft ze weinig vrienden. 

Kwetsbare kinderen als C-Jay hebben veel aan hun hoofd. Ze maken zich veel zorgen, hebben het gevoel er alleen voor te staan en kunnen nauwelijks kind zijn. Voor deze kinderen is het heel belangrijk om deze zorgen los te kunnen laten en op adem te komen. Voor hen bouwen we Hotel Heppie Veluwe. Daar maken nare herinneringen plaats voor positieve ervaringen, vriendschappen en krijgen ze weer kracht om het leven aan te kunnen. Bouw je mee?

C-Jay: “Thuis zit ik vaak alleen in mijn kamer. Maar bij Heppie kan ik heel veel leuke dingen doen en mijn energie kwijt en ben ik gewoon even weg uit de thuissituatie.“Doneer nu en maak Hotel Heppie Veluwe mogelijk voor kinderen als C-Jay

Klik hier om zakelijk te doneren

Ik doneer

PERSOONLIJKE GEGEVENS* Verplicht veld

*

BETAALMETHODE

Bank is verplicht.
Ja, ik machtig Het Vergeten Kind om maandelijks geld af te schrijven.
Onze privacy belofte

Jouw gegevens worden nooit verstrekt aan derden. We gebruiken je gegevens voor onze administratie en -als je een telefoonnummer invult- om je op de hoogte te houden over onze strijd voor een beter leven voor vergeten kinderen en hoe jij daarbij kan helpen. Wil je ons hele privacy statement lezen, klik dan hier.